Akkerdreef 108-110

2723XK Zoetermeer

Type woning: Studio

Woonoppervlakte: 24-36

Prijs per maand: €890-990 incl.

Interieur: Ja

Status woning: Verhuurd

Weer een studio beschikbaar, volledig gemeubileerd aan de Akkerdreef te Zoetermeer

37 studio appartementen speciaal geschikt voor studenten, starters en expats. Maximaal twee personen in overleg. De afmetingen verschillen tussen de 24 en 36 vierkante meter. De kale huurprijs ligt onder de huurgrens waardoor het mogelijk wordt om huursubsidie aan te vragen.

De luxe studioappartementen worden tot in de puntjes afgewerkt en zijn van alle gemakken voorzien. Volledig gemeubileerd en turn-key opgeleverd zodat u meteen kan genieten van uw nieuwe appartement. Door de zonnepanelen op het dak, goede isolatie, digitale intercom/ postvak en de nieuwste techniek voor het sluitplan zijn de appartementen volledig gebouwd naar de nieuwe normen en klaar voor de toekomst.

Het gebouw zal worden voorzien van een inpandige ruimte om fietsen en scooters te parkeren zodat deze veilig binnen staan. Om het gebouw heen liggen genoeg parkeerplekken voor de auto, zodat u nooit hoeft te zoeken naar een plek.

De volledig nieuwe studio appartementen zullen compleet en in hoogwaardige kwaliteit worden opgeleverd. Je hoeft alleen maar je koffer uit te pakken en je bent thuis.

Wonen in Seghwaert

De appartementen zijn gesitueerd in de groene en rustige wijk Seghwaert. Deze wijk staat bekend om zijn prettige woonklimaat. Op loopafstand bevinden zich alle voorzieningen die je nodig hebt. Bovendien zit u met de RandstadRail binnen 15 minuten in het hartje van Den Haag!

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op over deze studio’s of vraag meteen een bezichtiging aan.

Er kan niet meer worden gereageerd. Schrijf je in op de nieuwsbrief of ga terug naar het aanbod.