Catharijnelaan 44 C

2161 CK Lisse

Type woning: Appartement

Woonoppervlakte: 85

Prijs per maand: €1400

Interieur: Nee

Status woning: Verhuurd

Rustig wonen tussen de bollenvelden

Het appartement is gelegen op het zuidwesten op de eerste verdieping in een rustige nieuwe wijk in Lisse. De ruime L-vormige woonkamer heeft een nieuwe open keuken met inductie kookplaat, afzuigkap en vaatwasser. De deuren kunnen naar binnen open en voorzien van een Frans balkon.

De badkamer heeft een ruime douche en een badmeubel met wastafel en spiegel. De badkamer is tevens voorzien van de aansluiting voor de wasmachine en droger. Naast de badkamer treft u het separate toilet. Beide slaapkamers zijn ruim genoeg voor een tweepersoonsbed en zijn goed verlicht. Er is vloerverwarming door het hele appartement. Het gehele appartement is goed geïsoleerd en voorzien van Velux dakramen, raamdecoratie en led spotverlichting. In alle kamers zijn aansluitingen voor satelliet, Ziggo en KPN. De woonkamer is voorzien van 2 aansluitpunten zodat je zelf kunt kiezen waar je de televisie plaatst!
Binnen een paar minuten ben je in het centrum van zowel Lisse als Sassenheim. De A44 richting Amsterdam en Den Haag ligt op slechts 3 km afstand.
Huurovereenkomst voor 1 jaar met optie voor onbepaalde tijd. Exclusief water en elektriciteit. Er is geen gasaansluiting in dit gebouw. Voorwaarde voor verhuur is dat er een gezinsrelatie bestaat tussen de huurders.

Wonen in de Engel

Een gezellige wijk midden in de Bollenstreek. Zonder doorgaand verkeer een ideale omgeving om rustig te wonen.

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op over deze woning

Er kan niet meer worden gereageerd. Schrijf je in op de nieuwsbrief of ga terug naar het aanbod.