Over Northuys

Wij bij Northuys zorgen voor totale ontzorging voor de vastgoedeigenaar. Het vertrouwen dat jij in ons stelt nemen wij dan ook zeer serieus. Glashard beheer met een persoonlijke touch is wat je bij ons kan verwachten. Zodat jij zonder zorgen kan genieten van het rendement van jouw beleggingen.

Onze gunstige ligging op een industrieterrein in Noordwijkerhout heeft geleid tot waardevolle samenwerkingsverbanden met omliggende bedrijven. Dankzij deze samenwerkingen hebben wij al meerdere grote projecten kunnen realiseren in onder andere Lisse, Zoetermeer en Alphen aan de Rijn. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen werken wij altijd samen met vaste partijen. Door deze nauwe samenwerkingen kunnen wij snel schakelen zodat problemen snel worden verholpen.

Jong, professioneel en betrouwbaar

Wij zijn een jong, innovatief, professioneel en betrouwbaar team dat altijd bezig is het beste resultaat te behalen voor onze klanten. Wij staan voor een persoonlijke, transparante aanpak voor zowel de verhuurder als de huurder. Daarnaast zijn wij altijd bezig met innovatie om onze dienstverlening te vernieuwen. Zo bieden wij onze klanten via hun eigen portaal inzicht in al hun gegevens en financiële administratie. Met een eigen login kan je op elk gewenst moment bij jou informatie van jouw gehele portefeuille.

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs voor een kop koffie. Voor vragen kan je ons altijd een whatsapp bericht of e-mail sturen.

Graag komen wij samen met jou tot een passende aanpak omtrent het verhuurmanagement van jouw pand!

    Stuur ons jouw bericht of vraag toe via onderstaand formulier.