Catharijnelaan 44

2161 CK Lisse

Type woning: Appartement

Woonoppervlakte: 95

Prijs per maand: €1650

Interieur: Nee

Status woning: Verhuurd

Rustig wonen tussen de bollenvelden

Voor dit prachtige appartement in Lisse zijn wij op zoek naar een nieuwe bewoner. Het appartement is gelegen op de begane grond in een rustige wijk in Lisse. De ruime woonkamer heeft een moderne open keuken met inductie kookplaat, afzuigkap en vaatwasser. De grote ramen zorgen voor veel licht in het appartement. De woonkamer is voorzien van openslaande deuren waarmee u volledig kan genieten van buiten en binnen.

Alle drie de slaapkamers zijn ruim genoeg voor een tweepersoonsbed en zijn goed verlicht. De slaapkamer aan de voorkant is voorzien van openslaande deuren naar de voortuin en kijkt uit op de bollenvelden.

De badkamer heeft een ruime douche en een badmeubel met wastafel en spiegel. De badkamer is ook voorzien van de aansluiting voor de wasmachine en droger. Naast de badkamer treft u het separate toilet.

Het hele pand is voorzien van vloerverwarming. Ook is het appartement voorzien van raamdecoratie en led spotverlichting. In alle kamers zijn aansluitingen voor satelliet en internet. De woonkamer is voorzien van 2 aansluitpunten, zodat je zelf kunt kiezen waar je de televisie plaatst! Door de goede isolatie en de aanwezige warmtepomp is dit appartement energie zuinig en helemaal klaar voor de toekomst.

Binnen enkele minuten bent u in het centrum van zowel Lisse als Sassenheim. De A44 richting Amsterdam en Den Haag ligt op slechts 3 km afstand.
Huurovereenkomst voor 1 jaar met optie voor onbepaalde tijd. Exclusief water en elektriciteit. Er is geen gasaansluiting in dit gebouw.

Voorwaarde voor verhuur is dat er een familierelatie bestaat tussen de huurders.

Wonen in de Engel

Een rustige wijk midden in de Bollenstreek zonder doorgaand verkeer. Een ideale omgeving om rustig te wonen.

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op over deze woning

Er kan niet meer worden gereageerd. Schrijf je in op de nieuwsbrief of ga terug naar het aanbod.